EKIM Stavanger

Hvem er vi? Hva er ACIM®? Hjem  Hjem
  ACIM-studiegrupper
  Aktuelle linker
  Arrangementer
    Planlagte arrangementer
    Tidligere arrangementer
  Bibliografi
  Hva er ACIM®?
  Hvem er ACIM Stavanger?
  Kontaktpersoner
  Kunngjøringer
  Kunstneriske aktiviteter
  Medlemsliste
  Ofte stilte spørsmål
  Oversettelse av bøker
  Oversettelser av ACIM
  Oversettelser av artikler o.l.
  Registreringsskjema
  Selve ACIM-boken
  Vi deler tanker og erfaringer
Glemt passordet?

ARRANGEMENTER

Her finner du opplysninger om nordiske, norske og lokale ACIM-arrangementer.


Referat: 2014 ACIM sommer møte på Bolærne, utenfor Tønsberg.

Ekim på Bolærne sommeren 2014. Vi vil fortelle at også i år ble det en fin sommersamling på Bolærne for oss som studerer Et Kurs i Mirakler. Det var ti studenter som leste i kurset, drøftet det vi leste, og delte erfaringer med å være kurs-student. Temaene vi hadde i fokus var: (hentet fra Tekstboken) Hva det sier - fra innledningen i kurset side 10 Hindringer for fred - fra kapittel 19 Den Hellige Ånds leksjoner - kapittel 6 Om Soningen - vi leste fra forskjellige steder i kurset Regler for beslutning- fra kapittel 30 Alt var svært lærerikt. Det ble også tid til bading, turer og gode måltider på den fine restauranten de har der ute. Vi sender dette til dere for å minne på at til neste år kan du også være med og nyte godt av fellesskapet rundt Ekim på denne måten. Vennlig Hilsen Inge, Eva og Laila Kjære venner. Ja da er det ikke lenge til vi sitter på Bolærne med Mirakelkurset på knærne og fordyper oss dets gode tanker. Her kommer programmet som jeg har satt opp. Det er åpning for forandringer selvsagt både på forhånd og underveis i samlingen. Jeg vil lede fredagens formiddags program. Så har jeg satt opp Eva på fredagens ettermiddags program. Jeg har satt opp Svenn Arne og Tove på lørdagens formiddags program. Så blir det jeg og Inge på lørdagens ettermiddags program. Søndags formiddags program kan vi vel dele litt på. ​

ACIM SOMMERSAMLING PÅ BOLÆRNE 30.07-02.08 2015
 

 

Intet virkelig kan trues

Intet uvirkelig eksisterer

Heri ligger Guds fred

 

-------------------------------------------- EKIM sommermøte PÅ BOLÆRNE 30.07-02.08 2015 -------------------------------------------Dette er en uoffisiell side om Et Kurs i mirakler (A Course in Miracles®).
Ideene uttrykt på denne siden er forfatterens personlige tolkning og er ikke nødvendigvis godkjent av "copyright" eieren til A Course in Miracles®.

Miracle Studies for Course Students

Miracle Studies for Course Students

by jjesseph

[ Join Now | Ring Hub | Random | << Prev | Next >> ]