EKIM Stavanger

Hvem er vi? Hva er ACIM®? Hjem  Hjem
  ACIM-studiegrupper
  Aktuelle linker
  Arrangementer
  Bibliografi
  Hva er ACIM®?
  Hvem er ACIM Stavanger?
  Kontaktpersoner
  Kunngjøringer
  Kunstneriske aktiviteter
  Medlemsliste
  Ofte stilte spørsmål
  Oversettelse av bøker
  Oversettelser av ACIM
  Oversettelser av artikler o.l.
  Registreringsskjema
  Selve ACIM-boken
  Vi deler tanker og erfaringer
Glemt passordet?

Her finner du listen over ACIMs studiegrupper vi vet om. Kjenner du andre, eller ønsker å danne en ny gruppe og bli registrert her, kan du gjerne ta kontakt

ACIM STUDIEGRUPPE FOR ROGALAND:

Vi har møte en gang i måneden kl. 19 etter avtale. Vi har møtene hjemme hos hverandre, og det går på omgang. Ta gjerne kontakt! ibv@online.com

EKIM STUDIEGRUPPE FOR HORDALAND:

Vi har startet opp en EKIM studiering i Odda, hvor vi treffes hver tredje uke tirsdagskveld kl. 18:30/20:00 på Visjonen Senter i Bakkegata.

ACIM-STUDIEGRUPPE FOR OSLO:

Gruppe 1: Gruppen har ett møte hver måned, untatt i juli og august. Møtet er som oftest hver første mandag i måneden kl. 19, når det passer. Ta kontakt med Torstein Skalmerud på tel. 22692820.

Gruppe 2: Ny gruppe i Oslo startet vår 2006. Den har hittil 7 medlemmer. Møtene er en gang i måneden på tirsdag på kveldstid.  Vi jobber med bestemte temaer, og ansvaret for å holde kvelden går på omgang mellom medlemmene. Siden oppstaren har vi jobbet med temaet tilgivelse. Ta kontakt med Tove Lyng Gjøl på tel. 62 577756.

ACIM-STUDIEGRUPPE FOR VESTFOLD OG BUSKERUD:

Studiegruppen har møte en gang i måneden. Møtene går på omgang og avtales fra gang til gang. Alle er velkomne. Ta kontakt med Laila Henriksen på tel. 33399123 eller 99693690, eller lailalion@gmail.com.

OBS! Jeg ønsker å danne en EKIM studiegruppe i Sirdal - Gilja - Tonstad - Setesdal. Er det noensom studerer EKIM i disse kantene av landet og som kunne tenke seg å møtes en eller to ganger i måneden? Kontakt Eva tennfjord, 47903505 / eva.tennfjord@gmail.com

ACIM SOMMERSAMLING PÅ BOLÆRNE 30.07-02.08 2015
 

 

Intet virkelig kan trues

Intet uvirkelig eksisterer

Heri ligger Guds fred

 

-------------------------------------------- EKIM sommermøte PÅ BOLÆRNE 30.07-02.08 2015 -------------------------------------------Dette er en uoffisiell side om Et Kurs i mirakler (A Course in Miracles®).
Ideene uttrykt på denne siden er forfatterens personlige tolkning og er ikke nødvendigvis godkjent av "copyright" eieren til A Course in Miracles®.

Miracle Studies for Course Students

Miracle Studies for Course Students

by jjesseph

[ Join Now | Ring Hub | Random | << Prev | Next >> ]